Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Bamboo Village Beach Resort & Spa 4*

* de la 1,678€

Mui Ne, Vietnam

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Bamboo Village Beach Resort & Spa oferă un refugiu tropical pe plaja Phan Thiet, în Muine. Proprietatea are 2 piscine, un centru spa relaxant şi pune la dispoziţie Restaurantul Strawy care serveşte mâncăruri internaţionale şi asiatice. Parcarea şi accesul la internet WiFi sunt disponibile gratuit.

Înconjurate de grădini şi verdeaţă, camerele complexului Bamboo sunt amenajate cu mobilier din lemn şi bambus. Toate camerele includ TV cu ecran plat, minibar şi telefon.

Oaspeţii pot petrece momente liniştite citind în bibliotecă sau pot face exerciţii fizice în sala de yoga şi de fitness. De asemenea, complexul oferă servicii de închiriere auto şi servicii de spălătorie.

Bucuraţi-vă de mese pe malul mării la restaurantul Strawy sau degustaţi preparate locale la restaurantul Southeme. Savuraţi cocktailuri răcoritoare la Jolly Beach Bar sau gustări lângă piscină la Asparagus Coffee Lounge.

Aeroportul Internaţional Tan Son Nhat este la 3 ore şi 30 de minute de mers cu maşina.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Pretul include
  • bilet de avion dus intors cu plecare din Bucuresti / Budapesta
  • taxele de aeroport
  • transfer aeroport
  • 7 nopti cazare in camera dubla
  • mic dejun
Pretul nu include
  • asigurarea medicala si storno (optionala, dar recomandata)
  • taxa de viza 25 USD/ persoana (se obtine la Ambasada Vietnamului la Bucuresti)
  • excursii optionale

Nota

Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!