Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Bakoua Martinique 4*

* de la 1,264€

Les Trois-Îlets, Martinica

Sejur 7 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Situat într-o fostă reședință colonială, Hotelul Bakoua Martinique are o grădină tropicală frumoasă, care duce la o plajă cu nisip. Oferă o piscină în aer liber și un teren de tenis.

Toate camerele Hotelului Bakoua Martinique au televizor, seif și baie privată cu duș. Este disponibil WiFi gratuit în întreaga proprietate.

La hotel există un magazin de cadouri, iar oaspeții pot face windsurfing sau pot pescui pe plajele din apropiere. Hotelul oferă facilități pentru sporturi acvatice, cum ar fi vâslit, flyboarding și jet ski. Terenul de golf Empress Josephine este la aproximativ 5 minute de mers cu mașina. Locurile de parcare private sunt oferite în funcție de disponibilitate.

Oaspeții pot lua masa la unul dintre cele 2 restaurante de proprietate: Le Chateaubriand, cu vedere panoramică la golful Fort de France, și restaurantul La Siréne, aflat pe malul mării. Hotelul Bakoua Martinique găzduiește renumitul Coco Bar, care oferă gustări și vedere la Bakoua, și barul Le Gommier, care servește cocktailuri originale.

Aeroportul Internațional Aimé Césaire din Martinica este la doar 30 de minute de mers cu mașina.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Tarifele includ:
7 nopti cazare in Martinica
masa mic dejun
transport avion Paris - Fort de France - Paris, zbor direct
taxe de aeroport
bagaj de cala
transfer aeroport-hotel-aeroport

Nu sunt incluse:
transport avion Bucuresti - Paris - Bucuresti (il putem asigura, la cerere)
asigurare storno si medicala
excursii optionale
taxe locale

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!