Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Astoria Palawan 5*

* de la 1,689€ 1,765€

Puerto Princesa, Filipine

Sejur 8 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta


Complexul Astoria Palawan este situat în Puerto Princesa. Proprietatea are zonă de plajă privată, piscină infinită de 35 metri și un loc de joacă pentru copii. Accesul WiFi este gratuit în complex.

Camerele decorate elegant au zonă de relaxare, zonă de luat masa cu cuptor cu microunde, DVD player și baie privată, prevăzută cu duș și articole de toaletă gratuite.

Restaurantul are bucătărie deschisă, oaspeții având posibilitatea să urmărească prepararea mâncărurilor. De asemenea, restaurantul are vedere panoramică la Marea Sulu, iar oaspeții pot lua masa atât în interior, cât și în aer liber.

Oaspeții de la Astoria Palawan pot utiliza sălile de conferințe și sala de jocuri. Mai mult, la proprietate sunt disponibile o serie de sporturi de apă. Pentru confortul dumneavoastră, Astoria Palawan oferă serviciu gratuit de transfer, la un program fix, de la/la aeroport. La un cost suplimentar, pot fi aranjate transferuri private. Parcarea este gratuită.

Proprietatea este situată la o scurtă plimbare Golful Honda, iar Aeroportul Internațional Puerto Princesa se află la 62 km.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
TARIFELE INCLUD:
- 8 nopti cazare in Palawan, cu mic dejun inclus
- 1 noapte de cazare in Manila, la Hotel Armada Manila 4* (sau similar), cu mic dejun inclus
- transport avion Bucuresti - Manila Bucuresti cu Qatar Airways
- transport avion Manila - Palawan - Manila , zbor direct
- taxe de aeroport
- bagaj de cala
- transferuri aeroport-hotel-aeroport in Manila si in Palawan
 
NU SUNT INCLUSE:
- asigurare storno si medicala
- excursii optionale
- taxe locale

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755 195555 - incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!