Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Hotel Anantara Dubai The Palm Resort&Spa 5*+

* de la 2,194€

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Situat pe insula emblematică Palm Jumeirah din Dubai, Anantara The Palm Dubai Resort pune la dispoziţie o plajă exclusivistă cu nisip. Complexul are 3 piscine şi 4 restaurante. De asemenea, complexul are un centru spa în stil thailandez.

Toate unităţile de cazare sunt decorate individual şi oferă aparat de cafea Nespresso, acces gratuit la internet WiFi şi TV LED interactiv cu hub media. Vila de pe plajă are o piscină infinită privată, iar vilele pe apă sunt construite chiar deasupra mării.

Oaspeţii pot savura o gamă largă de preparate din diverse bucătării, printre care specialităţile asiatice servite de restaurantul Mekong. Restaurantul Dining by Design oferă cine pe plajă la lumina lumânărilor, iar seara, oaspeţii se pot bucura de spectacole de divertisment la Lotus Lounge.

La cerere, oaspeţii pot practica snorkeling, scufundări şi alte sporturi nautice. Centrul spa Anantara oferă o piscină cu sunete în apă, salină şi circuit Kneipp. Oaspeţii mai tineri au la dispoziţie un club pentru copii. De asemenea, există şi un club pentru adolescenţi.

Clădirea Burj Khalifa este situată la 23 km de complex, iar parcul acvatic Aqua Venture se află la 15 minute cu maşina. Anantara The Palm Dubai Resort este la 40 km de aeroportul internaţional Dubai.

Spectaculoasa insulă artificială întruchipează geniul tehnic uman. Cu o suprafață ce depășește 800 terenuri de fotbal, are forma frunzelor unui palmier, fiecare “frunză” adăpostind vile și apartamente private luxoase, complexe, hoteluri și restaurante exclusiviste. Bijuteria coroanei este Hotelul Atlantis, ale cărui dimensiuni și anvergură sunt copleșitoare.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

  • Perioada noiembrie 2018 - mai 2019

Scrie o recenzie

  
Pretul include:
5 nopti cazare in camera dubla Premier Lagoon Access
masa mic dejun
transport avion Bucuresti-Dubai-Bucuresti
taxe de aeroport
bagaj de cala
transfer privat aeroport - hotel - aeroport
Activitate optionala: At the Top Burj Khalifa & Afternoon Tea at Burj Al Arab
Asigurare storno si medicala


Nu sunt Incluse:
Supliment Business Class
excursii optionale
taxa locale


*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau 0755 195555 - incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!