Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Club Med Kani Maldive

* de la 1,689€ 1,755€

North Male Aoll, Maldive

Perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Gradina Edenului in Maldive

Kani este resortul ideal pentru cuplurile ce se afla in cautarea unei vacante luxoase. Perfect pentru luna de miere, Club Med Kani va asigura sejurul perfect, gratie locatiei pe o insula privata exclusivista. Aici cuplurile se pot relaxa în camerele de tip Deluxe Suites, situate chiar deasupra apei, si vor respira aerul curat: laguna este chiar la....usa.
In inima naturii luxuriante locuite de pasari colorate, camerele ofera servicii personalizate pentru cele mai fine exigente.
Intre scufundari la adancimi si placerea de a degusta aromele rafinate din Asia, Kani este o adevarata gradina Eden pentru toti cei carora le place sa exploreze, sa descopere si sa se...redescopere.
Descopera Manta, Spatiul de lux de 5T in 4T Kani Resort
Este optiunea ideala pentru cei in cautare de intimitate, servicii premium personalizate si confort de lux, fara a sacrifica spiritul cald si prietenos specific Club Med:
Cazare de lux oferita de Overwater Suites (1), care au acces direct la mare
Servicii: room service la micul dejun, sampanie inclusa seara (2), serviciul de concierge, acces nelimitat la activitatile si serviciile de la Kani Resort
(1) incepand cu varsta de la 14 ani
(2) servita la pahar, de la orele 18

Incercati ceva nou
Aflandu-va intr-un cadru natural incredibil, inconjurati de apa de culoarea smaraldului, precum si de o viata marina activa, aveti sansa extraordinara de a incerca o gama larga de sporturi nautice. Puteti profita de multiple activitati sportive, fiindu-va oferite cursuri pentru orice nivel. Instructorii nostri G.O. va vor oferi un start bun, indiferent de nivelul dumneavoastra sau de sportul pe care il incercati.

Mese rafinate si open bar
O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Mai mult timp pentru dumneavoastra
Relaxati-va si rasfatati-va in adevarate sanctuare dedicate starii de bine. Delectati-va cu tratamente spa, destindeti-va, faceti-va timp pentru dumneavoastra!

Divertisment de seara
Serile la Club Med sunt pline de distractie! Bucurati-va de atmosfera intima si linistita din lounge, delectati-va cu un spectacol inedit oferit de instructorii G.O. sau dansati toata noaptea. Oricare v-ar fi starea de spirit, va asteapta o seara deosebita!

Luxul la superlativ
Descoperiti Manta, spatiul de lux de 5T in Kani. Manta este optiunea perfecta pentru cei in cautare de lux si servicii personalizate, fara a sacrifica spiritul prietenos caracteristic Club Med
  • Perioada noiembrie 2019

Scrie o recenzie

  
ITINERARIU
Kani, o insula idilica din Maldive, a fost descrisa ca fiind "bijuteria verde din mijlocul Oceanului Indian”

Vei petrece 8 zile relaxante la Club Med Kani intr-o formula All Inclusive
O experienta cu totul captivanta, plina de surprize pentru toti membrii familiei!
Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana sejur si includ :
Cazare in Club Room - Renovated
Transport aerian
Taxele de aeroport
Transfer de la aeroport / Club Med Kani / aeroport
Formula All inclusive
Activitati incluse: cursuri de catamaran, badminton, snorkeling, beach volley, aquafitness.