Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Club Med Bali

* de la 1,382€ 1,447€

Bali, Indonezia

Perioada sejur: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Armonia perfecta între modernitate si cultura balineza

Bali este un paradis tropical linistit care atrage milioane de turisti din întreaga lume in fiecare an. Resortul Club Med Bali, situat în Nusa Dua, este un amestec perfect între modernitate si cultura

La Club Med Bali exista câte ceva pentru fiecare membru al familiei. Conceptul sau compatibil cu viata de familie ofera cluburi pentru copii, care le asigura parintilor libertatea de a se bucura de propriile activitati, de a explora bogata cultura si patrimoniul balinez sau pur si simplu de a se rasfata în piscina Zen si la spa.

Incercati ceva nou
Bine ati venit la cel mai bun club sportiv din lume. Club Med Bali ofera o gama larga de activitati sportive. Instructorii nostri G.O. va vor oferi un start bun, indiferent de nivelul dumneavoastra sau de sportul pe care vreti sa-l incercati.

Mese rafinate si open bar
O bucatarie creativa, delicioasa si o servire impecabila. Bucatarii nostri dau tot ce au mai bun pentru a va oferi o experienta gastronomica fabuloasa.

Distractie si joaca
Parintii se pot relaxa in timp ce copiii se distreaza de minune, dar in siguranta, in prezenta instructorilor nostri G.O. Copiii pot avea activitati diverse, legand in acelasi timp prietenii cu alti copii din intreaga lume. Este reteta perfecta pentru o experienta de neuitat.
  • Perioada 31.10.2019

Scrie o recenzie

  
Bali este un paradis tropical linistit care atrage milioane de turisti din întreaga lume in fiecare an. Resortul Club Med Bali, situat în Nusa Dua, este un amestec perfect între modernitate si cultura

Vei petrece 8 zile relaxante la Club Med Bali intr-o formula Ultra All Inclusive
O experienta cu totul captivanta, plina de surprise pentru toti membrii familiei!
Tarifele sunt exprimate in euro/ Persoana si include :
Cazare in camera Club
Transport aerian
Taxele de aeroport
Transfert Aeroport / Club / Aeroport
Formula All inclusive
Cursuri collective de : Tennis,Trapez,Arc,Fitness,Aquadynamic si Pilates
Mini club Med pentru copii de la 4 la 10 Ani