Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Citymax Hotel Bur Dubai 3*

* de la 899€

Bur Dubai, Dubai

Perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Situat în cartierul istoric Bur Dubai, Citymax oferă camere moderne, la mai puţin de 1 km de Dubai Creek. Asigură o piscină pe acoperiş, o sală de fitness bine echipată şi parcare privată gratuită. Conexiunea WiFi este gratuită în întregul hotel.

Camerele hotelului Citymax Bur Dubai sunt amenajate cu mobilier de designer şi saltele groase de lux. Toate au TV cu ecran plat şi ceainic. Baia privată are cadă şi uscător de păr.

Oaspeţii pot lua masa tip bufet şi à la carte în mai multe restaurante, care servesc specialităţi indiene, chinezeşti şi thailandeze pentru mic dejun, prânz şi cină. Este disponibil room service, iar cafeneaua deschisă nonstop asigură băuturi alcoolice şi răcoritoare.

Hotelul Citymax Bur Dubai se bucură de acces facil la pieţele şi bazarurile souk animate din zonă. Burjuman Mall se află la 10 minute de mers pe jos, iar World Trade Centre este la 3 km de hotel.

  • Perioada noiembrie 2018 - mai 2019

Scrie o recenzie

  
Preturile includ:
7 nopti cazare - loc in camera dubla
Masa Mic Dejun
Transport avion - plecare din Bucuresti
Taxe de aeroport
Bagaj de cala max. 20 kg
Transfer aeroport-hotel-aeroport

Nu sunt incluse:
asigurare medicala si storno - recomandata
excursii optionale
taxa de viza
taxe locale


*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati, telefonic: 031 425 19 15 - 0755 195 555 / pe e-mail: info@ofertadevacanta.ro

**Tarifele comunicate sunt generale, ele pot suferi modificari, in functie de disponibilitatea furnizorilor de servicii si perioada in care se va face rezervarea ferma.

ACTIV EVENTURIA  - E-mail: info@ofertadevacanta.ro / Telefon: 0755 195 555