Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

CityBreak in Lisabona + sejur la plaja in Punta Cana

* de la 1,525€

Sezon 2019

Sejur 10 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Lisabona este un oras care te face sa doresti sa explorezi, sa descoperi ce ar putea sa apara in fiecare cartier, pe fiecare strada. Este un oras sigur si prietenos, relativ mic, dar cu atat de multe de vazut. Este un loc ideal pentru a petrece cateva zile sau ca punct de plecare pentru un tur al tarii. E vechi. E modern. Este, fara indoiala, mereu surprinzatoar.
Cu toate acestea, exista cateva situri esentiale care pur si simplu nu pot fi ratate si sunt mereu pe lista. Ca si districtele istorice Alfama si Castelo, cu una dintre privelistile cele mai fabuloase asupra orasului si a raului.
Trebuie sa plecati din centrul orasului spre Belém, cartierul descoperirilor, cu Turnul Belém si Manastirea Jerónimos, ambele apartinand patrimoniului mondial. Dar, de asemenea, cu Muzeul original de Antrenori si Centrul Cultural Belém modern. Oh, si nu uitati sa gustati delicioasele pastéis de nata (torturi de crema)!
Lasati Chiado si Bairro Alto pentru dupa-amiaza tarzie si seara. Acestea sunt locuri de noapte garantate, asa cum este Cais do Sodré, mai aproape de rau.
Noua parte a orasului nu poate fi uitata. Fie pentru a vizita unele muzee cheie, cum ar fi Calouste Gulbenkian, in nord, sau continuand de-a lungul raului, Muzeul National de Placi. Continuati cu Parque das Nações (Parcul Natiunilor), zona portuara care a fost complet reconstruita pentru Expo '98, Targul Mondial din 1998. Este acum un spatiu important de agrement cu un nou peisaj urban.
In plus fata de toate locurile de vizitat in oras pe tot parcursul anului, de asemenea, Lisabona gazduieste multe alte evenimente care anima orasul. Un lucru este sigur: Lisabona este un oras de neuitat!

Punta Cana este paradisul celor care cauta apa clara si plaje cu nisip alb, marginite de palmieri. Litoralul zonei Punta Cana se extinde pe 50 km de coasta. Plaja cea mai extinsa este Bavaro, considerata de guvernul Republicii Dominicane ca tezaur national datorita bogatiei florei, faunei si a frumusetilor naturale care se gasesc aici.
Clima este excelenta, zilele sunt insorite in tot timpul anului, acesta fiind locul perfect pentru o vacanta relaxanta. Sunt foarte multe hoteluri construite aici, cu o arhitectura inovatoare si gradini spectaculoase. De fapt, zona Punta Cana gazduieste aproape exclusive resorturi de tip all –inclusive, dedicate in special cuplurilor si familiilor.
Punta Cana nu este propriu-zis un oras, dar cu toate acestea veti avea ocazia de a vedea aici casele unor mari celebritati.
Exista si o viata de noapte, dar care se desfasoara mai mult in interiorul cluburilor de vacanta. In exteriorul acestora sunt doar cateva mici baruri si discoteci. Alte cateva atractii sunt: Manati Park – un parc acvatic, Plaza Bolera Punta Cana – o sala de bowling, Palma Real Shopping Center – un centru comercial in Bavaro.


  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
- 7 nopti cazare in Punta Cana, cu All Inclusive
- 3 nopti cazare in Lisabona, la hotel Borges Chiado 3*, loc in camera dubla standard, cu mic dejun inclus
- transport avion Charter Lisabona - Punta Cana - Lisabona
- transport avion Bucuresti-Lisabona-Bucuresti, zbor direct cu Tap Portugal
- taxe de aeroport
- bagaj de cala
- transfer aeroport-hotel-aeroport in Punta Cana
- transfer aeroport-hotel-aeroport in Lisabona
- asigurare storno si medicala

Nu sunt incluse:
- excursii optionale
- taxa de viza Rep. Dominicana - se plateste pe aeroport, la sosire
- taxe locale

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!