Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Circuit exotic 11 zile Peru

* de la 2,989€

America Latina, Peru

Sejur 10 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

Conditii de intrare si regim de sedere

Cetăţenii români pot călători în Republica Peru în scop turistic fără viză întrucât la sosirea în acest stat autorităţile competente acordă 90 de zile pentru toţi turiştii care provin dintr-un stat membru al Uniunii Europene,

Începând cu data de 11 februarie 2016, scutirea de viză de intrare de scurtă şedere pentru cetăţenii români în Republica Peru se aplică şi următoarelor categorii de persoane: studenţi, oameni de afaceri şi jurnalişti.

Documentele de călătorie utilizate pentru călătoriile în acest stat trebuie să aibă o valabilitate de minimum 6 luni de la momentul intrării în Republica Peru.

La data de 14 martie 2016 a fost semnat, la Bruxelles, Acordul dintre Uniunea Europeană și Republica Peru privind scutirea de vize de scurtă ședere. Conform prevederilor articolului 8, paragraful 1,  Acordul se aplică în mod provizoriu, începând cu ziua următoare celei a semnării, respectiv începând cu data de 15 martie 2016.

Obiectul Acordului îl constituie scutirea de la obligativitatea deținerii vizelor de intrare pentru cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene/peruani atunci când călătoresc în Republica Peru/Uniunea Europeană, pentru o perioadă de 90 de zile în oricare 180 de zile.

.De asemenea cetăţenii români sunt sfătuiţi să păstreze cu mare grijă formularele completate la intrarea în ţară deoarece se solicită la ieşirea din Peru. Lipsa acestora poate duce la amânarea plecărilor până se întreprind demersurile necesare stabilirii datei exacte de intrare în această ţară prin verificări în bazele lor de date.

Pentru mai multe informații vă puteți adresa Ambasadei Republicii Peru în România: Bucureşti, strada Maior Gheorghe Şonţu, telefon: (0040-21) 211 18 16, fax: (0040-21) 211 18 18, e-mail: embajadaperu@embajadaperu.ro

Detalii referitoare la regimul vizelor de intrare în Peru le regăsiți și pe pagina web a Ministerului Relaţiilor Externe din Peru – http://www.rree.gob.pe/.

Informaţii utile: Serviciul de Protecţie a Turismului din Peru. Linia funcţionează permanent şi dispune de personal specializat. Turiştii se pot adresa pentru orice situaţie de urgenţă. Telefon: 0051(1) 421.12.27

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români care intenţionează să rămână pentru o perioadă îndelungată pe teritoriul acestui stat să se adreseze misiunii diplomatice a României şi să îşi anunţe prezenţa în regiune, comunicând coordonatele personale pentru a putea fi contactaţi în situaţii de urgenţă.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
PACHETUL INCLUDE:
- Zbor Bucuresti - Lima cu KLM, cu 1 escala in Amsterdam
- 2 nopti cazare in Lima, la Hotel San Agustin Riviera 3*, cu mic dejun inclus
- vizita oras Lima individual ( sau optional, putem adauga un city-tour cu ghid)
- transfer hotel - aeroport in Lima si zbor intern Lima - Puno, zbor direct + transfer aeroport - hotel in Puno
- 2 nopti cazare in Puno, la Hotel Hacienda Plaza de Armas 3* cu mic dejun inclus
- Full Day Tour of Lake Titicaca&Uros
- transport individual Puno - Arequipa cu autocar local
- 2 nopti cazare in Arequipa, la Hotel Mint 3*, cu mic dejun inclus
- Arequipa & Colca Canyon Full Day Tour
- transfer hotel - aeroport Arequipa + Zbor direct Arequipa - Cusco + transfer aeroport - hotel in Cusco
- 5 nopti cazare in Cusco la Hotel El Puma 3*, cu mic dejun inclus
- Machu Picchu & Sacred Valley - 2 Days Tour
- Full Day Rainbow Mountain Trek
- Moray, Maras&Salt Mines
- transfer hotel-aeroport si Zbor Cusco - Bucuresti cu KLM
- asigurare storno si medicala inclusa
 
Nu sunt incluse:
- alte excursii optionale decat cele din program
- taxe locale
- taxa de viza

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!