Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Circuit de grup Revelion - Singapore/Kuala Lumpur

* de la 2,299€

29 dec 2019 – 10 ian 2020

Sejur 10 nopti in perioada
Tip de camera
Tip de masa
Avion
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Grad minim de ocupare: 2 adulti)

Rezerva Cerere oferta

va invita la un Revelion - Circuit 2020, in Singapore si Kuala Lumpur

Itinerariu

Ziua 1 - 29.12
Bucureşti - Singapore. Întâlnire cu reprezentantul agenţiei la aeroportul Henri Coandă (Otopeni) la ora 11:30 pentru îmbarcare pe zborul companiei KLM spre Singapore cu decolare la ora 13:50.

Ziua 2 - 30.12
Singapore. Sosire în Singapore la ora 16:20. Întâlnire cu ghidul local şi transfer la hotel. După formalităţile de check in vă puteţi bucura de timp liber.

Ziua 3 - 31.12
Turul oraşului Singapore. Mic dejun + Prânz. După servirea micului dejun, vă propunem un tur al oraşului, împreună cu ghidul local, plecare la ora 09:00. Prima oprire va fi în cartierul Indian, cunoscut şi sub denumirea de ”Mica Indie”, unde veţi avea senzaţia că paşiţi pe meleaguri indiene prin vibraţia locului, cultura şi gastronomia întâlnite aici. Mergem apoi către gura râului Singapore  pentru a vedea Parcul Merlion, acesta reprezentând o imagine emblematică a începuturilor oraşului Singapore, ca un modest sat de pescari.

Vom trece apoi pe lângă districtul financiar în drumul către cartierul chinezesc, ”China Town”, pentru a descoperi moştenirea culturală lăsată de cea mai mare comunitate etnică din regiune şi pentru a admira cel mai vechi templu budist din oraş. Grădina Botanică din Singapore nu trebuie nici ea ratată, cele 52 de hectare reprezintă ”plămânul verde” al oraşului, iar Grădina Naţională de  Orhidee este un loc magic plin de culoarea delicatelor flori. Ultima oprire din tur
va fi la Red House Seafood pentru servirea prânzului. După servirea mesei, transfer către hotel şi timp liber.

Ziua 4 - 01.01
Insula Sentosa. Mic dejun. După servirea micului dejun, timp liber. La 16:30 vom pleca în explorarea Insulei Sentosa. Vom merge cu telegondola către insulă, iar pe parcursul călătoriei vom avea o privelişte de ansamblu asupra celui mai aglomerat port din lume.
Odată ajunşi ne îndreptăm către Sea Aquarium, unde vom pătrunde în fascinanta lume marină şi vom putea admira peste 100.000 de vieţuitoare marine, precum: pisici de mare, bibani de epavă, rechini ciocan şi alţi giganţi ai mării. Spre seară vom participa la la spectacolul Wings of Time, într-un decor spectaculos unde efectele speciale cu apă, lasere şi foc, se împletesc cu  fundalul sonor muzical pentru a crea un peisaj de neuitat. La finalul  spectacolului, retur către hotel.

Ziua 5 - 02.01
Insula Bintan. Mic dejun. După servirea micului dejun, transfer către terminalul Tanah Merah, pentru a lua feribotul către Insula Bintan. Cazare şi timp liber pentru a explora împrejurimile pe cont propriu.

Zilele 6, 7 si 8 - 03.01, 04.01 şi 05.01
Insula Bintan. Mic dejun.
Timp liber pentru vizite pe cont propriu şi relaxare.

Ziua 9 - 06.01
Malacca. Mic dejun. După servirea micului dejun, transfer cu feribotul către Singapore, iar apoi cu autocarul către Malacca. În a doua parte a zilei ajungem la hotel pentru cazare şi timp liber pentru a vizita împrejurimile.

Ziua 10 - 07.01
Turul oraşului Malacca şi transfer către Kuala Lumpur.
Mic dejun + Prânz. 09:30 întâlnire cu ghidul şi după formalităţile de check out, plecăm în explorarea oraşului Malacca. Prima opire este la fortăreaţa A Famosa şi Piaţa Olandeză, ne vom lăsa purtaţi peste pod, către zona veche a oraşului, pentru a putea admira arhitectura zonei.
Începând cu ora 11:30 urmează o croazieră pe râul Malacca de-a lungul oraşului, unde vom putea observa şi mai bine influenţa Olandeză şi Britanică asupra oraşului. Vizităm Muzeul Baba & Nyonya House, aflat pe lista  patrimoniului UNESCO. Pentru a ne odihni după prima parte a zilei, vom face un popas la un restaurant din zonă pentru a servi prânzul, ora 13:00. După  prânz, ne vom continua turul, vizitând Templul Cheng Hoon Teng, cel mai vechi templu chinezesc din Malaezia (1645), şi Moscheea Kampung Kling, cea mai veche moschee din Malacca. Ultima oprire va fi la Bukit China, cel mai mare cimitir chinezesc din afara Chinei. Transfer către Kuala Lumpur, unde vom ajunge în prima parte a serii. Cazare şi timp liber la dispoziţie, începând cu ora 18:15.

Ziua 11 - 08.01
Turul oraşului Kuala Lumpur. Mic dejun + Prânz + Cina. Întâlnire la 09:00 cu ghidul local pentru a pleca în turul oraşului Kuala Lumpur. Turul începe din centrul oraşului Kuala Lumpur, pentru a imortaliza cele mai  înalte turnuri gemene din lume. Vom merge prin Grădina Botanică Perdana către Moscheea Naţională şi Piaţa Independenţei. Ne continuăm turul prin vizitarea Central Market, trecem pe lăngă confluenţa râurilor Gombak şi Klang, pentru ca ulterior să ajungem la Masjid Jamek, una din primele clădiri ridicate în
Kuala Lumpur. Trecem apoi prin cartierul Kampung Baru, un cartier tipic  malaezian, în care casele sunt construite păstrând arhitectura traditională. Prânzul va fi servit într-un restaurant cu specific indian începând cu ora 13:00. După prânz, transfer către hotel pentru a vă bucura de timp liber în restul după amiezei. Seara, transfer către un restaurant tipic malaezian pentru a servi cina începând cu ora 19:00.

Ziua 12 - 09.01
Kuala Lumpur - Bucureşti. Mic dejun. După servirea micului dejun transfer către aeroportul international Kuala Lumpur pentru îmbarcare şi retur către Bucureşti.

Ziua 13 - 10.01
Sosire în Bucureşti.

Republica Singapore
este un stat-oraș insular și cea mai mică țară din Asia de Sud-est. Este situat la sudul Peninsulei Malay și a statului malaysian Johor, 137 km nord de ecuator. Singapore este format din 63 insule, inclusiv Singapore-ul continental. Există două conectări făcute de om la Johor, Malaysia - Johor-Singapore Causeway în nord, precum și Tuas Second Link în vest. Insula Jurong, Pulau Tekong, Pulau Ubin și Sentosa sunt cea mai mari din multe insule mici din Singapore. Cel mai înalt punct natural din Singapore este Bukit Timah Hill, la 166 m.

La sud de Singapore, în jurul gurii de la Singapore River și ceea ce este acum la Downtown Core, era în trecut singura zonă urbană cu concentrație mare de locuitori, în timp ce restul terenului era fie vegetație sud-tropicală fie era utilizat pentru agricultură. Din anii 1960, guvernul a construit noi cartiere de oraș în împrejurimi, teritoriul devenind peisajului urban construit în întregime. Autoritatea de dezvoltare urbană a fost înființată la data de 1 aprilie 1974, fiind responsabilă cu planificarea urbană.

Grădina Botanică din Singapore, o grădină botanică de 67,3 ha din Singapore care include Grădina Națională a Orhideelor, ce conține o colecție de peste 3000 de specii de orhidee.Singapore are în curs de desfășurare proiecte de îmbunătățiri funciare cu sol obținut din propriile dealuri, de pe fundul mării, și țările vecine. Ca rezultat, Singapore a crescut de la o suprafață 581,5 km², în anii 1960, la 704 km² în prezent, și poate crește cu încă 100 km² până în 2030. Uneori, proiectele de îmbunătățiri funciare implică unificarea unor dintre insulele mici, în scopul de a forma mai mare sau mai multe insule funcționale, exemplu fiind cazul Insulei Jurong.

Kuala Lumpur
este sediul Parlamentului Federal din Malaezia. Orasul a fost o data centrul de resedinta al puterilor executive si judecatoresti ale federatiei, dar acestea s-au mutat la Putrajaya, incepand cu anul 1999. Orasul este, de asemenea, centrul cultural si economic din Malaezia, datorita pozitiei sale de capitala, precum si fiind un oras de prima marime.

Incepand cu anii 1990, orasul a gazduit multe competitii sportive internationale, evenimente culturale si politice, inclusiv Jocurile Commonwealth din 1998 si Formula One World Championship. Este un oras modern, plin de agitatie, cu peste un milion de locuitori. Cetatenii tarii folosesc prescurtarea KL. La prima vedere se poate spune ca este un oras asiatic modern, cu zgarie-nori impresionanti.
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Circuit Revelion
Singapore - Insula Bintan - Malacca - Kuala Lumpur
10 nopţi - 13 zile (29.12.2019–10.01.2020)

PACHETUL INCLUDE
• Zborul din Bucureşti până la Singapore şi, retur, din Kuala Lumpur operat de compania aeriană KLM
• Toate transferurile incluse conform program
• 10 nopţi de cazare cu mic dejun inclus în urmatoarele hoteluri sau similar: 3 nopţi în Singapore Orchad Hotel 4* -  cameră deluxe, 4 nopţi în Bintan, Nirwana Resort 4* - cameră cu vedere la grădină, 1 noapte în Malacca, Swiss Garden Mallaca 4*- cameră deluxe, 2 nopţi în Kuala Lumpur, Novotel Kuala Lumpur City Centre 4* - dublă superior
• 3 mese de prânz şi o cină
• Tururile de oraş şi vizitele incluse în program (Singapore, Sentosa, Malacca, Kuala Lumpur)
• Participarea la spectacolul Wings of Time în timpul vizitei din Sentosa
• Transport cu autocarul pe tot parcursul circuitului
• Transfer cu feribotul între Singapore şi Insula Bintan şi retur


TARIFUL NU INCLUDE
• Intrările la obiectivele neincluse în program / excursii opționale.
• Asigurarea medicală si asigurarea storno (recomandată), se încheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice.
• Mesele neincluse în program.

NOTĂ: Grup minim pentru realizarea circuitului 16 persoane.

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!
**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!