Coș Produse

 • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Circuit de grup in Sri Lanka | 10 nopti

1,650€

23.11 - 04.12.2018

Itinerariu: *
Circuit 10 nopți in perioada: *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

SERVICII INCLUSE: 
 - Transport cu avionul București–Colombo–București, compania KLM, via Amsterdam;
 - 10 nopți cazare cu mic dejun, astfel: 1 noapte cu demipensiune în Wattala la hotel de 4*, 2 nopți cu demipensiune în Habarana la hotel de 4*, 1 noapte cu demipensiune în Kandy la hotel de 4*, 1 noapte cu demipensiune în Nuwara Eliya la hotel de 4*, 2 nopți cu demipensiune lângă Parcul Național Yala la hotel de 4*, 3 nopți cu All Inclusive la hotel 5* în Ahungalla (hotel Riu Ahungalla sau similar);
 - Pe data de 3 decembrie cazare timp de aproximativ 5 ore la hotel 4* cu cina, langa aeroportul din Colombo;
- Transferuri aeroport–hotel–aeroport cu autocar local modern dotat cu aer condiționat;
- Taxele de aeroport și catering (pot suferi modificări);
 - Vizitele și excursiile menționate în program;
 - Biletele de intrare la obiectivele turistice: adăpostul Pinnawela, templul Dambulla, fortăreața Sigiriya, templul Kandy, Parcul Național Yala;
 - Ghid local pentru întreg circuitul;
 - Însoțitor român de grup.
 
SERVICII NEINCLUSE:
 - Taxa de viză;
 - Alte mese decât cele menționate în program;
 - Excursiile opționale;
 - Asigurarea medicală, obligatorie;
 - Asigurarea storno;
 - Bacșișurile pentru șoferi și ghizi locali.
 
EXCURSII OPȚIONALE:
 - Parcul Național Minneriya: 45 USD/ persoană;
  - Vizita unui sat tradițional: 30 USD/ persoană;
 - Croazieră pe mare pentru observarea balenelor: 110 USD/ persoană;
 - Parcul Național Udawalawe: 65 USD/ persoană;
 - Prețurile sunt valabile pentru minim 15 persoane participante.
 
CONDIȚII GENERALE DE CĂLĂTORIE:
 - Pașaport simplu electronic valabil cel puțin 6 luni de la încheierea călătoriei.   

CONDIȚII DE REALIZARE A GRUPULUI:
GRUP MINIMUM 20 PERSOANE Pentru grup de 15-19 de persoane, prețul se majoreaza cu 45 euro/ persoană:
 - Pentru mai puțin de 15 participanti prețul se recalculează sau excursia se reprogramează.

*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati, telefonic: 031 425 19 15 - 0755 195 555 / pe e-mail: info@ofertadevacanta.ro

**Tarifele comunicate sunt generale, ele pot suferi modificari, in functie de disponibilitatea furnizorilor de servicii si perioada in care se va face rezervarea ferma.
 • Perioada 23.11 - 04.12.2018

Scrie o recenzie

  
 • Ziua 1:
  București - Colombo
  Întâlnire cu însoțitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 04:00 dimineața pentru îmbarcare pe zborul companiei KLM spre Amsterdam. Sosire în Amsterdam la ora 08:40 și decolare spre Colombo la ora 09:40. Aterizare în Colombo la ora 23:45 și transfer la hotel Pegasus Reef în Wattala (durata transfer: 30 minute). Cina rece și cazare la hotel.

 • Ziua 2:
  Colombo - Pinnawella - Dambulla - Habarana   
  Mic dejun la hotel și plecare spre Pinnawela unde vom vizita adăpostul pentru elefanți. Înființat în 1975 în scop turistic, adăpostul a devenit o poveste de succes datorită programului de împerechere a elefanților în captivitate. În prezent, în adăpost trăiesc peste 40 de elefanți, iar vizita aici este o experiență ce nu trebuie ratată. Continuăm călătoria spre templul budist de la Dambulla, patrimoniu UNESCO. Situat la înălțimea stâncilor care se ivesc din junglă, Dambulla este un complex de peșteri în care a fost amenajat un templu dedicat lui Buddha. În aceste peșteri putem admira statui gigantice ale lui Buddha și picturi murale care datează de la începutul erei noastre. Transfer la hotel în Habarana; cină și cazare la hotel Sungreen Resort 4* sau similar.

  Ziua 3:
  Parcul National Minneriya și vizita unui sat tradițional
  Mic dejun. Azi vă propunem două vizite opționale: un safari în Parcul National Minneriya și o vizită într-un sat tradițional. Parcul Național Minneriya adăpostește aproximativ 200 elefanți, bivoli, mistreți, cerbi, căprioare, urși, crocodili și diverse specii de amfibieni și este locul ideal pentru a vedea aceste animale în sălbăticie. Parcul acoperă o suprafață de 89 km2 și este dominat de lacul artificial cu același nume construit de o civilizație străveche în sec al II-lea d.Hr. După amiază vă propunem o experiență culturală autentică: vizita opțională a unui sat tradițional care a rămas neschimbat de-a lungul timpului. Oamenii trăiesc simplu, în armonie cu natura, în fiecare anotimp. Putem observa activitățile domestice, tiparul lor cultural, lucrările agricole ale sătenilor. Vom vizita o casă și dacă doriti puteți servi un prânz simplu, cu orez și curry. Cină și cazare la hotel Sungreen Resort 4* în Habarana sau similar.

 • Ziua 4:
  Sigiriya - Matale - Kandy
  Mic dejun. Azi vom pleca spre Sigiriya, celebra “fortareață a cerului” din sec. al V-lea, probabil cea mai renumită atracție turistică din Sri Lanka. Sigiriya este denumită și “stânca leului” datorita leului gigantic care străjuia în trecut intrarea în fortareață. Fortareața construită de regele Kasyapa în sec. al V-lea se află în vârful stâncii de granit roșu, abruptă și înaltă de aprox. 150m. Stânca domina întregul peisaj și contrastează cu verdeața junglei tropicale din jurul său. În vârful stâncii vom vedea ruinele palatului fortificat, cu clădiri, bazine și sculpturi (ascensiunea până în vârful stâncii se face pe scări și presupune un efort fizic intens). Plecăm spre Matale unde vom vizita o grădină de mirodenii. De asemenea, în drum spre Kandy vom vizita o fabrică de batik unde veti putea observa o gama larga de țesături cu modele elaborate. După o ora vom ajunge în Kandy, ținutul dealurilor, ultima capitală a regilor sinhalezi și patrimoniu UNESCO. Kandy este un exemplu al influenței budiste în Sri Lanka, templele și mănăstirile păstrând vii tradițiile budiste. În Kandy vom vizita Templul Dintelui Sfânt care datează din sec al IV-lea d.Hr; templul poartă acest nume datorită unui dinte de-al lui Buddha, pe care îl adăpostește. Acest dinte a jucat un rol important în istoria țării deoarece există credința că cel care deținea dintele avea și puterea de a guverna țara. Seara, vom participa la un spectacol cu dansuri tradiționale specifice diverselor ritualuri și ceremonii tradiționale vechi de secole. Cină și cazare la hotel Randholee Resort 4* sau similar.

 • Ziua 5:
  Kandy - Nuwara Eliya
  Mic dejun. Dimineața vom pleca spre Nuwara Eliya și după aproximativ două ore și jumătate vom ajunge în “Mica Anglie”, un frumos oraș situat în centrul regiunii unde se cultivă faimosul ceai de Ceylon. La Nuwara Eliya, coloniștii britanici și-au construit case identice cu cele din zona rurală englezească. După sosire, vom face un tur de oraș în Nuwara Eliya și vom observa influențele britanice, casele semănând cu celebrele cottage englezești. Nuwara Eliya este cel mai răcoros loc din țară, iar vremea este similară unei zile de primavara din Anglia. Tot în această zi vom vizita și o frabrică de ceai. Cină și cazare la hotel Araliya Green Hills 4* sau similar.

 • Ziua 6:
  Nuwara Eliya - Ella - Parcul Național Yala 
  Mic dejun la hotel. Plecare spre Parcul Național Yala. În drum spre parc ne vom opri pentru o vizită în regiunea muntoasă Ella, unde vom putea admira priveliștile oferite de valea Ella, lanțul muntos Kataragama, cascada Ravana și monumentul Randeniwela ridicat după războiul cu portughezii din 1630. Sosire și cazare la EKHO Safari Hotel 4* sau similar situat într-un cadru pitoresc, pe malul lacului Tissa. Seara, vom face un safari în Parcul Național Yala. Parcul are o suprafață de 378 mile2, a fost inființat în anul 1938 și este cel mai bun loc din Sri Lanka pentru a observa fauna țării. Printre speciile de animale pe care le putem vedea în parc se află: elefantul, leopardul, mistrețul, bivolul sălbatic, crocodilul, păunul și șacalul. Aproximativ 130 de specii de păsări rezidențe și migratoare pot fi văzute în parc. Cină și cazare la hotel.

 • Ziua 7:
  Safari în Parcul Național Yala. Opțional, vizita în Parcul Național Udawalawe
  Mic dejun la hotel. Dimineața vom face un al doilea safari în Parcul Național Yala pentru a ne bucura din nou de spectacolul naturii. După amiaza, timp liber pentru a ne bucura - de la piscina hotelului - de priveliștea oferită de lacul Tissa, sau vizita opțională în Parcul Național Udawalawe. Acest parc, cu o suprafață de 119 mile2, a fost creat ca sanctuar al animalelor sălbatice după construcția barajului Udawalawe. Parcul este un important habitat pentru păsările de apa și elefanți. Cină și cazare la hotel.

 • Ziua 8:
  Galle - Ahungalla
  Mic dejun. Plecare spre Galle, cel mai important port al țării până la înființarea portului din Colombo. Galle a fost identificat ca fiind orașul ‘Tarshis’ din Biblie; orașul a fost capturat de portughezi în 1587, de olandezi în 1640 și de englezi în 1796. Majoritatea clădirilor existente datează din perioada olandeză, bastioanele purtând și astăzi nume olandeze. Galle este renumit pentru tradițiile artizanale specifice: producția de dantelă, sculptura în abanos, tăiere și șlefuire a pietrelor prețioase. Sosire la Ahungalla, pe malul mării și cazare în regim All Inclusive la hotelul RIU AHUNGALLA 5* sau similar.

  Ziua 9:
  Timp liber pentru plajă și relaxare
  Mic dejun. Timp liber pentru relaxare și odihnă pe malul mării, în regij All Inclusive în cadrul hotelului RIU AHUNGALLA 5* sau similar.

 • Ziua 10:
  Croazieră pe mare pentru observarea balenelor (Opțional)  
  Mic dejun. Plecarea pentru această activitate opțională memorabilă va avea loc dimineața devreme. Sri Lanka este o destinație recunoscută de iubitorii de natură ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a observa balenele albastre și cașaloții. Balenele albastre sunt cele mai mari creaturi de pe Pământ, care ajung până la 30 metri lungime și cântăresc 200 tone. Cașaloții dețin cel mai mare creier dintre toate animalele și se scufundă la cea mai mare adâncime dintre toate balenele. Prima întâlnire cu un animal la fel de mare ca un avion va fi cu siguranță o experiență memorabilă pe care n-o veți uita niciodată. Imaginați-vă cum aceste mamifere enorme despică valurile mării la câțiva metri de ambarcațiunea dumneavoastră, stropindu-vă cu apa pe care o vaporizează atunci când respiră. Vă veți aventura până la 60 de kilometri în larg, în căutarea terenurilor de joacă ale acestor giganți jucăuși. Balenele care elimină apa prin orificiul prin care respiră, aflat pe capul acestora reprezintă un spectacol de neuitat al naturii. Pentru copii va fi o lecție de biologie marină, echipajul explicându-le detaliat și pe înțelesul lor tot ce vor să afle despre habitatul balenelor. Mirissa, aflat pe coasta de sud în Sri Lanka este locul unde puteți observa balenele albastre-pigmeu între lunile decembrie-martie, de dimensiuni ce nu depășesc 25 metri. dar apariția lor este la fel de spectaculoasă ca cea a “surorilor” mai mari. Întoarcere la hotel.

 • Ziua 11:
  Colombo 
  Mic dejun. Plecare spre Colombo pentru un tur de oraș al capitalei statului Sri Lanka. Vom vizita zona comercială a fortului numită așa deoarece atât olandezii, cât și englezii au avut un fort în această zonă. Vom trece prin Pettah, un bazar oriental aglomerat, unde se află și un templu hindus cu elaborate dantelării sculptate în piatră. Vom vizita și noi un templu hindus, un templu budist și moscheea Jumi Ul Alfar Jumma care dovedesc diversitatea religiilor din aceasta țară. Vom vedea biserică Olandeza Wolfendhal ce datează din anul 1749, tribunalul, zona rezidențială verde și liniștită Cinnamon Gardens, piața Independenței și centrul modern de afaceri BMICH. După turul de oraș ne vom caza până la ora 23:00 la hotelul The Covanro 4* sau similar. Vom servi cina la hotel. În jurul orei 23:00 transfer la aeroport pentru îmbarcare pe zborul companiei KLM spre Amsterdam cu decolare la ora 02:10.

 • Ziua 12:
  Amsterdam - București 
  Aterizare în Amsterdam la ora 08:35 dimineața. În timpul rămas până la zborul spre București vă propunem o vizita în Amsterdam împreună cu însoțitorul de grup (transportul până în/ dinspre oraș nu este inclus). Decolare din Amsterdam la ora 20:45, sosire în București la ora 00:30.